Organikus Manufaktúra

Otthon a fában

Tel: +36 20 952-6956

Vásárlói vélemények

Fontos számunkra vevőink véleménye, hogy szolgáltatásainkkal minél jobban kielégíthessük az Önök egyedi igényeit. Kérjük írja meg Ön is tapasztalatait, örömmel fogadjuk!

Szívós Márta

Nagyon sok örömöt szerzett a pontos munkájával. Ezért is szeretném megkérni, hogy segítségemre legyen egy új feladat megoldásában! Várom hívását!

Tőkés-Szombath Hédi

A konyhánk meglehetősen kicsi méretű. A hagyományos (gyári) típuskonyhabútor igen sok helyet elfoglalt, ám rakodótere, munkaasztala alig volt, miközben több négyméternyi terület kihasználatlanul tátongott a felső régiókban. Pár évvel ezelőtt döntöttük el, hogy „tégláig” (alul-felül-oldalt) mindent kicserélünk. A véletlen hozott össze bennünket Szabó Lóránddal. Amint a felújítási munkálatok elkezdődtek, mi is leültünk megbeszélni az elképzeléseinket.

Mécs-Szilágyi Nóra

Nagyon sok tervem, elvárásom volt a leendő konyhám kinézetével és funkcióival kapcsolatban. Fontosak számomra a részletek, a beépített világító polctól a kis rekeszekig, a felnyíló ajtótól a sarokszekrényig. Pontos látványterv alapján készült el a végeredmény, és teljesen olyan, mint amilyennek megterveztem. A legnagyobb fejtörést a sziget munkalapja okozta, mert ez egyben étkezőasztal is, ezért nem egyszerű munkalapot akartunk rá. Végül két darabból tökéletesen összeillesztett "asztal" lett az eredmény, ami ideális hétköznapokon és ünnepeken egyaránt.